Özel Güvenlik Görevlisi Olmak İsteyen Adaylar

Geri dön

Sakarya merkezinde kuruluşu yapılarak faaliyete geçen Kağan Özel Güvenlik şirketimizce özel güvenlik mesleği ile iştigal eden güvenlik görevlilerinin bilmesinde fayda olacağına inandığımız mesleki konularda haber ve bilgiler paylaşmayı kendimize görev addettik.


Özel güvenlik görevlisi olmak elbette önce özel güvenlik eğitimi ile başlar ama önce bu eğitimin nasıl alındığını sorgulamak gerekir.


Sakarya il genelinde özel güvenlik personeli olmayı meslek olarak seçenlerin almış oldukları eğitim kalitesi oldukça önemlidir. Ülkemiz genelinde temel eğitimi esasları çerçevesinde alamayan, sadece sınav sorularına çalışarak maksadı sınavı geçmek olanların faal olarak özel güvenlik hizmetlerinde görev almaya başladıklarındaki görev ve yetkilerini detaylı bilememeleri kendilerini hukuk karşısında önemli sorumlulukla karşı karşıya bırakabilecektir.


Sakarya’da Özel güvenlik hizmet sektöründe görev alan meslek sahipleri arkadaşlarımızın çok faydalanacaklarına inandığımız sayfamızda; yorumlanması istenilen konular mail adresimiz kanalı ile bizlere ulaştığında en kısa sürede yasal dayanağı ile bu sayfadan cevaplanıp özel güvenlik mesleğini ifa edenlerin bilgisine sunulacaktır.


Özel güvenlik sektörünü ilgilendiren haberler ile Özel güvenliği meslek edinenlerin görevde karşılaştıkları meseleler üzerindeki bilgilendirmelere yoğun şekilde başlayacağız.


Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların önce eğitim ilkesi doğrultusunda çok iyi temel eğitim almalarını, temel ve yenileme eğitiminin basında gördüğümüz “ kuru pasta” görüntülü reklam malzemesi olmadığını ve hayal kırıklığı  yaşamamalarını tavsiye ediyoruz.


Şunu unutmamak gerekir. “ NE YAPACAĞINI BİLMEYEN BEN NE YAPTIM “ der.


Saygılarımızla…